Регистрирай се тук
Забравена парола? | Помощ


Национална борса за недвижими имоти!

Неделя, 30.08.2015, 2:49


Camchat.bg


Български | English
НАЧАЛО
ПРОДАЖБИ
НАЕМИ
НОВИНИ
АГЕНЦИИ И СТРОИТЕЛИ
ЛУКС ИМОТИ
ПОЛЕЗНО
ГАЛЕРИЯ
ПОМОЩ
 

НОВИНИ

Жилищата в София поскъпнаха през Септември

В шест столични квартала средните цени на жилищата през септември са паднали с 2 до 23 евро/кв.м, докато в други осем са се повишили с 2 до 14 евро/кв.м.

ФИКСИНГ ЗА ДЕНЯ

1.95583
1.37001


2.18602
1.31308


ВСИЧКИ ИМОТИ ПО ГРАДОВЕ

  НОВИНИ

Еврейската GTC, собственик на 4 мола у нас, се слива

Предложението за сливането е било прието на извънредно събрание на акционерите миналата седмица.

АНКЕТА

Кое ще е по-изгодно в задаващата се криза - кредит или наем?

Според вас при задаващи се по-високи лихвени проценти от кредитните институции и застигащата ни имотна криза кое ще е по изгодно - покупка на имот или живот под наем?

 

 

НОВИНИ

Скок в обявите за продажба на ипотекирани апартаменти в София

30-10-2008 15:06 

Размер на шрифта:

Поне 20 са новите обяви за продажба на ипотекирани имоти, които постъпват всяка седмица в Софийския районен съд, показа проверка на агенция БГНЕС.

В трето гражданско отделение се излагат всички имоти, които са били ипотекирани и собствениците им не са успели да върнат кредитите на банките.

Имотите са предимно недвижими - апартаменти, къщи, цели сгради, земеделски земи, земи в регулация. Не повече от 4-5 са обявите за движима собственост, която се продава чрез съдия-изпълнител. Тук могат да се видят обяви за търг на класически двустаен панелен апартамент апартамент в жк"Люлин" за 36 хиляди лева.

Жилище от 60 квадратни метра в жк "Младост"4 е обявено с първоначална тръжна цена от 75 хил. лв. 3-етажна сграда, собственост на един човек на бул. "Васил Левски" в София е обявена от съдия-изпълнител за 821 хил. лв. Апартамент от 100 квадрата в жк "Стрелбище" има първоначална тръжна цена от 205 хил. лв.

Същата е и първоначалната тръжна цена на 5 дка в квартал "Враждебна" край София.

Най-скъпият автомобил, който се продава от съдия-изпълнител тази седмица в София струва 4 800 лв. Пред обявите в сградата на бившото ГУСВ почти постоянно има хора, които прекарват най-малко по половин час в четене на отделните съобщения.

Пред репортерите на агенциите някои от тях споделиха, че редовно се интересуват от новите обяви и участват в почти всеки търг за продажба на ипотекиран имот. Възможно е в процеса на наддаване цената да достигне 100 процента увеличение над първоначално обявената.

Източник: Expert.bg

 НОВИНИ

Съдбата на бизнес имотите в София за последната година

Рецесията наложи промяна в отношенията на наемния пазар.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ

Явлена
град София, ул.Ген. Гурко № 76А,
тел. +359 2 8105090
URL: www.yavlena.com
e-mail: office@yavlena.com